Weboldal készítés

Egy igazán egyedi, profi és reszponzív weboldal készítése nem 3 perces munka. Mindenek előtt egy személyes konzultáció előzi meg a webdesign tervezési folyamatot. Itt megismerem vállalkozásod, szolgáltatásaidat, vagy akár termékeidet. Meghatározzuk célközönségedet. Csak így tudunk releváns cégedhez igazodó arculatot tervezni leendő weboldaladhoz.

A reszponzív, azaz mindig az adott képernyőmérethez igazodó megjelenés ma már nem csak egy presztizs kérdése, hanem felhasználói és Google elvárás. Mindenki aki most új weboldal készítésben gondolkodik, csak is ebben az irányban mozduljon. Hiszen, akkor lesz sikeres a weboldala, ha ezt szem előtt tartja.

Weboldal készítés közben folyamatosan kommunikálunk ügyfeleinkkel. A weboldalakat úgy készítjük el, hogy az megfeleljen az aktuális trendeknek

Meglévő weboldalak reszponzív átalakítása is megtehető, nem feltétlenül kell csak emiatt kikukázni a meglévőt. De ez nem megoldás. Hiszen ha már weboldal készítés, akkor végeztessük el weboldalunk ráncfelvarrását. Ilyenkor a meglévő asztali nézethez készítenek újabb nézeteket, és ezt programozzák a weboldalba, hogy az mindig azt a felületet vegye elő, amely az adott eszközhöz igazodik.


Erősségek

Ismerd meg mivel is foglalkozom. Szolgáltatásaim weboldal készítés területén

reszponziv-weboldal-keszites

Reszponzív weboldal készítés

webdesign

Webdesign készítés

sitebuild

Sitebuild munkák

mobilbarat-hirlevel-keszites

Mobilbarát hírlevél készítés

Kulcsrakész weboldalt szeretnél?

Az új weboldalt nem csak megtervezzük vállalkozásod számára, hanem kulcsrakészen SEO/ Marketing eszközökkel támogatva helyezzük ki a világhálóra.


KÉRJ AJÁNLATOT

MIT CSINÁLUNK

Reszponzív weboldal készítés